Katsojan silmässä

Kamerassani on Kalansilmä-ohjelma jolla voi ottaa hassujakin kuvia. Tässä on Lean normipassikuva ja toinen vähän toisenlainen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentit

Katsojan silmässä — 5 kommenttia

  1. Molemmissa kaunis :) Pitää vielä vähän mainostaa miten olen olen tykännyt lukea näitä juttuja, en ole edes lukenut kirjaa iltaisin ( ja se on lähes koko elämän perinne ), mutta nyt on tämä loki lukaistu läpi. Ja tulihan aloitettua lauantai-aamukin lukemalla teän kuulumisia kupposen ääreessä :)

    • Kiitokset, koska tämä blogi on jo itsessään heinäkuusta 2008 alkava joten muutama hetki on lukiessa varmasti mennyt. Vuodatuksen puolellahan me ehdittiin kirjoitella syyskuusta 2006 heinäkuuhun 2008 joten tämä on jo ihan ajallisestikin vanhempi blogi.

      Kiitokset ihanasta palautteesta. Avainsanoja alapuolella on jokeripostaus-linkki joka heittää klikkaajan sattumanvaraiseen postaukseen. Itse olen tykännyt käyttää sitä rauhallisimpina hetkinä kun ei ole ollut mitään uutta kirjoitettavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *